Експерт

консалтинговий центр

УКРАЇНА
м. Тернопіль
вул. Замкова 14, оф. 235
тел./факс (0352) 43-37-71
моб. (067) 370-64-52
Пошук по сайту - введіть текст в поле
та натисніть клавішу Enter на клавіатурі
  • Віза по запрошенню.Прапор Данії
  • Возз’єднання сім’ї.
  • Лікування в Данії.
  • Навчання та робота в Данії.
  • Віза по запрошенню.

Якщо Ви плануєте здійснити подорож у Данію до своїх знайомих, то Вам необхідне запрошення від приймаючої сторони, яке видається в установах Данії. Це є основний документ для відкриття візи по запрошенню.

Оскільки Данія являється країною Шенген зони, Вам потрібно довести наявність попередніх Шенгенських віз, що значно полегшить Вам відкриття даного типу візи. Для цього вам потрібні: оригінал старого закордонного паспорту. Усім іншим заявникам (які вперше подають документи на отримання Шенгенської візи) потрібно зібрати та подати додаткові супровідні документи.

Окрім того, слід мати на увазі, що Посольство Данії на власний розсуд може витребувати додаткові документи. Їхній перелік можна отримати зателефонувавши нам в офіс.

Возз’єднання сім’ї

Даний тип візи передбачається лише для близьких родичів, а саме: чоловік/дружина, діти, батьки, дідусі, бабусі, онуки, які відвідують громадян України, що мають дійсний дозвіл на проживання на території Данії.

Згідно ст. 4 Угоди між Данією та Україною про спрощення оформлення віз громадянам України, які подорожують по Данії, українським заявникам потрібно буде, як загальне правило, надавати обов’язкові та супровідні документи.

Лікування в Данії

Супровідні документи:

  • Офіційний документ медичного закладу, який підтверджує необхідність медичного нагляду в ньому.
  • Підтвердження достатніх фінансових ресурсів для лікування.
  • Доказ працевлаштування.
  • Фінансова забезпеченість або дохід заявника (виписка з банківського рахунку, дорожні чеки і т.д.)
  • Нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини від одного з батьків (для неповнолітніх дітей).
  • Свідоцтво про народження (для неповнолітніх дітей).

ПАМ’ЯТАЙТЕ: Усі українські документи, що подаються в установи Данії і документи Данії, які подаються в українські установи повинні бути легалізовані згідно законодавства Данії та України.

Навчання та робота в Данії

Супровідні документи:

  • Оригінал письмового запрошення від приймаючого університету, коледжу, школи і т.д.
  • Лист про зарахування до приймаючого університету, коледжу, школи і т.д.
  • Лист про зарахування на курси приймаючого університету, коледжу, школи і т.д.
  • Студентський квиток, виданий приймаючим університетом, коледжем, школою і т.д.
  • У письмовому запиті від приймаючої організації повинно бути зазначений тип (мета), час та тривалість навчання та інші документи.
  • Студентський квиток від освітнього закладу України.
  • Лист підтримки від освітнього закладу України.
  • Фінансова забезпеченість або дохід звявника (виписка з банківського рахунку, дорожні чеки, гарантія від приймаючої сторони т.д.)
  • Підтвердження сплати внеску за навчання.

ПАМ’ЯТАЙТЕ: Усі українські документи, що подаються в установи Данії і документи Данії, які подаються в українські установи повинні бути легалізовані згідно законодавства Данії та України.

За більш докладною інформацією звертайтесь за контактними телефонами:

  • тел./ф. (0352) 43-37-71,
  • моб. (067)370-64-52
  • Email: krc-ekspert@ukr.net
  • Skype: krc-ekspert

Інформація отримана з веб-ресурсів візових центрів, Посольств і консульських служб Данії.